Nyheter

Dato lagt til: 07-11-2015 Kameraovervåking til butikk, kiosk, gatekjøkken

Har du:
- Problemer med ubudne gjester på nattestid?
- Problemer med hærverk?
- Problemer med tyveri og svinn?

Eller ønsker du bare å skape et tryggere miljø for dine ansatte?


Uansett kameraets formål, kan vi med sikkerhet si at andelen forbrytelser synker enormt når man har installert overvåkingskameraer. Kameraovervåkning gir deg en ekstra årvåken medarbeider som er til stede 24 timer i døgnet, 365 dager i året!


Full oversikt, uansett hvor du befinner deg

Ved bruk av våre overvåkingsløsninger har du full oversikt til en hver tid, hvor enn du måtte være. Du kan sjekke livebilder eller opptak fra din PC hjemme eller på kontoret, eller på stranden for den saks skyld. Alt du trenger er en internettforbindelse. Ved hjelp av vår mobilapp kan du også se bilder fra dine kamera på smarttelefon!


Vi leverer skreddersydde løsninger til ditt behov, kontakt oss på tlf: 940 33 190 for mer informasjon eller gratis befaring!

casus-home

Dato lagt til: 02-10-2015 Vil du ha tryggheten av å kunne overvåke dine dyr når du ikke er i nærheten?

Milesight`s kameraovervåking system tilbyr en svært enkel måte å holde tilsyn med hva som skjer på utvalgte steder på gården.

Perfekt for overvåking i fjøset eller stallen ved dyrefødsler!

Milesight`s systemer er utviklet for å gi brukeren maksimal fleksibilitet, ved at man kan ha full oversikt over hva som skjer i fjøset,
på låven eller baksiden av våningshuset til enhver tid, er systemet også tidsbesparende for gårdbrukeren, og gir en ekstra trygghet
for hele familien.

Overvåk dine dyr 24/7 direkte via iPhone/iPad/Laptop med Milesight nettverks kameraer.

For priser eller mer informasjon, ring oss på tlf: 940 33 190

 

Stall_overvaking

Mer...

Dato lagt til: 11-08-2015 Har du hatt problemer med ubudne gjester rundt huset eller garasjen ?

Problemer med ubudne gjester?  Eller ønsker du bare å skape et tryggere miljø ?

Uansett kameraets formål, kan vi med sikkerhet si at andelen forbrytelser synker enormt når man har installert overvåkingskameraer.
Milesight nettverkskameraer, perfekt for overvåking av hus, garasje, innkjørsel, uteområder eller lignende.


Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

TLF: 940 33 190

casus-home

Mer...

Dato lagt til: 16-04-2014 NYHET! Milesight lanserer nå appen M-Sight til Apple & Android !

Milesight, lederen innen IP-baserte megapixel-kamera løsninger, lanserer nå M-Sight, en nyutviklet mobil-app for iOS og Android som vil tillate brukere å logge inn, vise og kontrollere sine Milesight nettverkskameraer og også ONVIF-kompatible nettverkskameraer eksternt over Internett fra sin smarttelefon ved hjelp av en Wi-Fi, 3G eller 4G-tilkobling.
M-Sight app`en gir et kraftig mobil overvåkings verktøy som øker sikkerheten ved å gi administratorer fleksibilitet til å overvåke live video fra IP-kamera via trådløst nettverk. M-Sight er et video-management system som fungerer med IP-kameraer for å gi video overvåking.
Grensesnittet er enkelt og intuitivt, med enkel tilgang til de mest vanlige aktiviteter som å se live video samt avspilling av innspilt video.
M-Sight kan også integreres med andre enheter gjennom ONVIF, dessuten er M-Sight app`en gratis og tilgjengelig gjennom Apple og Android-enheter.


Funksjoner
- Støtter opp til 16 kanaler samtidig avspilling
- Full skjerm for enkel eller 4 kanaler synkron-avspilling
- Støtter digital zoom
- Støtte til å spille fra SD-kortfiler
- Flere avspillings-status display
- Støtter Bilde-snapshot/Video-opptaksfunksjoner
- Filbehandling
- H.264/MJPEG/MPEG-4 videokomprimering
- Støtter dual stream
- Støtte for flere PTZ kontroll protokoller
- Støtter ONVIF
- Støtter IOS og Android håndholdte enheter
- Støtter WIFI/3G/4G nettverk

Med M-Sight appen, kan brukerne raskt og enkelt se sine kameraer fra hvor som helst, selv om de ikke har tilgang til en datamaskin. Takket være dette programmet, er Milesight`s kunder i stand til å overvåke on-the-go, og det vil ikke være grunn til bekymring over hva som skjer i huset eller på kontoret mens de er borte. Lanseringen av M-Sight demonstrerer Milesight`s forpliktelse til å levere høy-ytelses produkter samt overvåknings-løsninger i verdensklasse til eksisterende og fremtidige kunder.

Denne appen kan du nå laste ned direkte fra www.milesight.com


M-Sight appMer...

Laster...