Nyheter

Dato lagt til: 16-04-2014 NYHET! Milesight lanserer nå appen M-Sight til Apple & Android !

Milesight, lederen innen IP-baserte megapixel-kamera løsninger, lanserer nå M-Sight, en nyutviklet mobil-app for iOS og Android som vil tillate brukere å logge inn, vise og kontrollere sine Milesight nettverkskameraer og også ONVIF-kompatible nettverkskameraer eksternt over Internett fra sin smarttelefon ved hjelp av en Wi-Fi, 3G eller 4G-tilkobling.
M-Sight app`en gir et kraftig mobil overvåkings verktøy som øker sikkerheten ved å gi administratorer fleksibilitet til å overvåke live video fra IP-kamera via trådløst nettverk. M-Sight er et video-management system som fungerer med IP-kameraer for å gi video overvåking.
Grensesnittet er enkelt og intuitivt, med enkel tilgang til de mest vanlige aktiviteter som å se live video samt avspilling av innspilt video.
M-Sight kan også integreres med andre enheter gjennom ONVIF, dessuten er M-Sight app`en gratis og tilgjengelig gjennom Apple og Android-enheter.


Funksjoner
- Støtter opp til 16 kanaler samtidig avspilling
- Full skjerm for enkel eller 4 kanaler synkron-avspilling
- Støtter digital zoom
- Støtte til å spille fra SD-kortfiler
- Flere avspillings-status display
- Støtter Bilde-snapshot/Video-opptaksfunksjoner
- Filbehandling
- H.264/MJPEG/MPEG-4 videokomprimering
- Støtter dual stream
- Støtte for flere PTZ kontroll protokoller
- Støtter ONVIF
- Støtter IOS og Android håndholdte enheter
- Støtter WIFI/3G/4G nettverk

Med M-Sight appen, kan brukerne raskt og enkelt se sine kameraer fra hvor som helst, selv om de ikke har tilgang til en datamaskin. Takket være dette programmet, er Milesight`s kunder i stand til å overvåke on-the-go, og det vil ikke være grunn til bekymring over hva som skjer i huset eller på kontoret mens de er borte. Lanseringen av M-Sight demonstrerer Milesight`s forpliktelse til å levere høy-ytelses produkter samt overvåknings-løsninger i verdensklasse til eksisterende og fremtidige kunder.

Denne appen kan du nå laste ned direkte fra www.milesight.com


M-Sight app 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Laster...